Főoldal Meditáció Sikermágia

Mágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.


 

 

 

 

 
Írjon nekünk

A közölt leveleket a levél írója engedélyével közöltük, a személyiségi jogok figyelembe vételével.Véletlen találtam az oldalra. Szeretném segitségét kérni szerlekötésben, mert a férjem gyermekeim apja elhagyott.
Kérem, segítsen. Köszönettel. B. K.


Kedves a. Szeretném felkeresni, egy ismerősöm volt önnél. Nekem is egy rontáslevételre lenne szükségem. Kérem, írja, meg mikor tudna fogadni.
Köszönöm szépen. D


Üdvözlöm. A múlthéten voltam önnél. Rendkívül jól éreztem magam, nagyon jó volt a meditáció. Szeretném, ha megírná, hol tudok hasonló meditációt beszerezni kazettán.
Üdvözlettel. J


Kedves .. Elvégeztem a szerelemoldás otthoni feladatait. A szerelemkötés dátuma a jövő héten lenne. Szeretném megkérdezni, mert a múltkor telefonon elfelejtettem és most nem elérhető. A szerelemoldás elvégeztet követően, mint mondtam férjem visszajött. Meg kel e tesz a szerelemkötés otthoni feladatait. Várom levelét.
Köszönettel. S


Kedves woodoo. Szeretném megkérdezni az ingyenes jóslás telefonon is lehetséges e vagy emailban.
Kösz. J


Üdvözlöm. Feleségem elhagyott. A múltkor voltam önnél, biztosan nem emlékszik rám. Egy üzleti sikermágiát csináltunk. Most egy szerelemkötést szeretnék. Kérem, írja meg kedden hány orra, mehetek.
Nagyon sürgős lenne. Üdv. L


Köszönöm levelét és gyors válaszát. Tudja, én vagyok Szlovákiából. Elégettem a piros gyertyát a képpel. Megszereztem a titok könyvet. Szeretném megköszönni a segítséget, amit telefonon adott. Úgy érzem jobb lett. A feleségem kedvesebb. Ha nyáron megyek Magyarországra, szeretném megkeresni személyesen. Addig is köszönöm önzetlen munkáját és segítségét.
Szeretettel J


Üdvözlöm. Köszönöm, hogy segített és szerzett nekem egy boldog karácsonyt és visszaadta a családomat. Önnek is nagyon Boldog Karácsonyt kívánok. Az isten áldja meg. Szeretettel. A Kedves mágus. Szeretném a segítségét kérni. Évek óta nem tudjuk házunkat eladni. 0000 00 00 a születési dátumom.
Szeretném, ha elkésztené horoszkópomat, mire számíthatok. J


Szép napot. Szeretném megkérdezni a héten melyik nap, tudna fogadni. Üzleti sikermágiát szeretnék kérni a woodoo babámat, amit szoktunk csinálni. Azért írtam mert ki van kapcsolva. Biztosan dolgozik.
Várom levelét. Köszönettel Cs.sz


üÜdvözlöm. Elvégeztem a házi feladatot. És egy hét múlva visszajött a feleségem. Szeretném megkérdezni mi a további feladatom. Egy ismerősömnek ajánlottam, majd rám hivatkozik. Nem mondtam meg neki én mit kértem, szeretném ha nem tudná mert a szomszédom. Feltétlen számítok diszkréciójára. Megértését és munkáját köszönöm.
Maradok tisztelettel. J


kedves a A múltkor voltam önnél. Örömmel értesítem mióta a szerelemkötést újból megerősítette férjem ismét közeledik hozzám. Őszintén megmondom nem hittem már az egészben. Szeretném megkérdezni mi a további teendőm.
Vagy most már minden rendben lesz. P


Üdvözlöm. Szeretnék a szerelemoldásról érdeklődni. Férjem zsebében egy bűnjelet találtam, ami ara utal szeretője van. Megkérdeztem tőle de azt mondja nem tudja hogyan került az a zsebébe. A szül dátumom 0000 00 00 kérem nézze meg. Szeretnék egy szerelemoldást kérni mennyibe kerül és mi kel hozzá. Nagyon várom levelét.
Köszönettel. P


Üdvözlöm. Olvastam az oldalát. Szeretném megkérdezni hol van helyileg. Szerelemoldást és kötést szeretnék woodoo babával. Mennyibe kerül és mikor van ideje. Köszönettel. J


Hívtam skype-on de nem vette fel!! Köszönöm levelét. Remélem a sikermágia segíteni fog. A jövő héten hívom telefonon és felkeresem. Üdvözlettel. É kedves jós. Sajnos az átok még nem múlt el. Szeretném a megerősítést kérni. Remélem ettől is megszabadulok utána. A szerelemkötés is csak a megerősítés után működött. Én egy szerencsétlen ember vagyok.
Kérem segítsen. P


Szép estét. Szeretném megköszönni segítségét. A sikermágia óta a második üzletemet kötöm. Örülök, hogy véletlen megtaláltam. Ajánlom másoknak is. De mint tudjuk nincsenek véletlenek. Megvettem a könyvet és olvasom. Csodálatos.
Azt is köszönöm. Jelentkezem D


Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kíván egy kedves régi ügyfele. J

minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail 

 

 

 

 
freestat.hu