Főoldal Meditáció Sikermágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

Jós ruha

Szerelemoldás - a jós szerepe

Ha valaki érzelmeitől szeretne eltávolodni, valaki iránt érzett érzelmektől szeretne megszabadulni, vagy valakik szerelmét szeretné megszüntetni, lehetőséget adunk mindezekre oldás által.

A szerelemoldások több száz éves gyűjtött woodoo receptek alapján történik, több fajta erősségben és módszerrel végezzük. Ha valakit tisztességes szándék vezérel, az nem minősül fekete mágiának. Ön meg erről egy személyes megbeszélés alkalmával. Minden esetben mérlegeljük a szándékot.

Sok év munkája és ősi, sikeres recept beszerzése gyűjtögetése alapján határozottan és hatékonyan segítünk mágiánkkal. A mágia ön előtt zajlik más modszerekkel ellentétben nem kel kételkednie hogy elvégezték e azt valójában!

Az otthoni feladatokról írásos leírást adunk, a holdállásokat figyelembe vesszük. Természetesen elrontott mágiák helyrehozatalát is vállaljuk készségesen megértően diszkréten!

A woodoo mágia rendkívül erős, előnye hogy a befolyásolni kívánt személyt viaszbabával vagy is woodoo babával testesítjük meg. A woodoo babákat, a hold állását kisérve már előzetesen felszenteltük, így rendkívül hatékonyak.


Forduljon hozzánk bizalommal, és mi készségesen diszkréten segítünk.

minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail

 Jósolni belőle...

freestat.hu