Főoldal Meditáció Sikermágia

Mágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

Mágia és siker

Sikermágia Pénzre-Szerencsére

Amikor komoly életesemények előtt találja magát, komoly döntéseket hoz, lehetősége nyílik szerencséjének, mágikus úton pozitív irányban történő befolyásolása.

Mindenre van megoldás. A sikermágia fehérmágikus woodoo modszerekkel történik: kedvezően befolyásolja szeresélyét és sikereit, üzleti életét, munkáját, anyagi helyzetét. Előzetes megbeszélés és segítség útján útmutatást adunk Önnek, talizmánokkal, amulettekkel még jobban erősítjük sikerének beteljesülését.

Ön írásos anyagot kap az otthoni feladatokról, holdfázisok figyelembevételével.

A mágia más modszerekkel ellentétben ön előtt is zajlik, továbbá segítséget kérünk meditáció útján. Ezt követően egy koven dolgozik rajta folyamatosan a beteljesülésig! Addig foglalkozunk a kiválasztott erősséggel, amíg nem sikerül. Vállaljuk elrontott mágiák helyrehozatalát is. Vállalkozását, munkáját speciális módszerekkel segítjük, tanácsokat adunk a vállalkozás illető kérdésekben.

Ezek a módszerek több tíz éves kutatások eredményes munkáját képezik

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi szeretettel segítünk.
Ha az ember elmegy egy jóshoz azt kívánja, hogy a jós jóslással vagy ezoterikus, mágikus úton képet alkosson jövojérol, anyagi helyzetérol.

A jósok jóslattal és az ezoterika segítségével a rossznak hangzó jóslatot sorsfordítással kelloképpen jó irányba tudják fordítani

.minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail

freestat.hu