Főoldal Meditáció Sikermágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

Boszorkány a rontás ellen

Rontáslevétel - a boszorkány fontos feladatai

Amikor úgy érzi, hogy nem jól alakulnak dolgai, sikertelen az életben és a munkában, élete holtvágányra került, valaki vagy valami összeesküdött ön ellen, semmi sem sikerül, minden rosszul sül el, ez esetben nagy valószínűséggel Önt megrontották, elátkozták.

Van megoldás: születési dátum és név alapján, fénykép segítségével ill. személyesen tenyeréből, inga segítségével megállapítható a rontás léte és erőssége.

A rontáslevétel woodoo modszerekkel történik.

Lényegét tekintve, a viaszbabát a saját vagy a megátkozott személy jegyeivel és rezgéseivel feltöltjük, ezt követően a babától, megfelelő helyen és időben megszabadulva, más módszerekkel ellentétben rendkívül hatékonyan megszakítjuk a rontást.

A viaszbabák rendkívül precízen készülnek, felszentelésükről gondoskodunk, így rendkívül hatékonyak a rontás eltávolításában!

Nagyon fontos a védelem, vagy is hogy a rontott személyt megvédjük az újbóli rontás ellen. Erre szolgál a védelmi flaska, melyet a boszorkányok használnak beavatáskor, és nem szívesen adják ki a módszert. Mi úgy gondoljuk mindenkinek joga van a rossz ellen védekezni, így évek óta nagy sikerrel, önzetlenül alkalmazzuk a védelmi flaskát minden kedves látogatónknak.

A mágia, előkészített gyertyákkal természetesen ön előtt is zajlik.

Nagyon fontos hogy a mágus szeresse munkáját és az embereket szívvel lélekkel, segítse. Ez az életem célja és feladata.

Vállaljuk elrontott mágiák helyrehozatalát.

Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel segítünk életén, jó irányba fordítjuk sorsát.


A jósok viaszjóslással azaz viaszöntéssel jóslást alkotnak és megállapítják, hogy az illető személyen van-e rontás. Mágia segítségével különözo ezoterikus szertartások által rontáslevételt eszközölnek.

minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail

freestat.hu

alsoszov