Főoldal Meditáció Sikermágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

 

 Magunkról

Gyermekkorom óta érdekelnek a jóskártyák misztikumok, a természet és az okkultizmus. Amíg nem jósoltam, jómagam is rendszeresen jártam jóshoz segítségért, tanácsadásért a helyes út megtalálásához. Bátran állítom, ebből adódóan át tudom érezni a helyzetét annak a személynek, aki leül velem szembe. Az akkor még hihetetlen jóslatok bekövetkezése megtörténte erősítette meg teljesen életem ezoterikus hitét.

Abban az időben még nem lehetett mágiával, boszorkánysággal foglalkozni, mindenki titkolta, létezését és érdeklődését. Életemben egy nagy szerelmi csalódást követően szerelemkötéssel próbálkoztam: az beteljesült. Akkori segítőm felhívta figyelmemet, hogy nagy tehetség lakozik bennem. Ebben megerősítettek megérzéseim, álmaim.

1990 elkezdtem tanfolyamokra járni, de rájöttem, hogy a helyes saját magam képzése a bennem rejlő erők fokozása által.1993 óta elszántan, csak ezt a munkát végzem, mert rabjává váltam. Vidéki javasasszonyok és angol boszorkányok segítségével fejődtem. Az országot járva zarándokolva sok idős ma már sajnos nem praktizáló jósok ismertem meg. Tanultam tőlük, meghallgattam élettörténetüket, sikereiket, kudarcaikat.

Az ö általuk alkalmazott sikeres recepteket is alkalmazom mindmáig.

Köszönet érte! Mert így tudok segíteni másokon is. Minden célom és elszántságom hogy törekedjek a tökéletességre. Nagyon nehezen találtam meg a segítőimet, akikkel kovent alkottam, ezt követően alakítottam meg a d stúdiót! Még az épület szerkezetét és helyét is gondosan kerestük meg, ügyeltünk minden apró részletre, hogy a woodoo mágia feltételeit kedvezően befolyásolja és az oltár hatékonyságát segítse.

Sikerült egy rendkívül erős pozitív kisugárzású kellemes környezetet varázsolnom. Mindent megteszünk, hogy a legmodernebb felszereléseket megszerezzük, és természetesen a mai napig folyamatosan gyűjtjük a mágikus modszereket, fejlesztjük tudásunkat.

2005 óta nagy sikerrel alkalmazzuk a vonzás törvényét, a TITKOT. Igyekszünk minden módszerbe beépíteni e lehetőséget, valóságos csodát és segítünk ügyfeleinknek a speciális értelmezésében.

Legfejlettebb programmisztikai rendszerekkel alkalmazzuk az asztrológiát annak érdekében, hogy Önt a legpontosabban tájékoztassuk személyes horoszkópjáról, valamint a mágikus tevékenységek előtt ellenőrizhessük a hatásokat, esetleges negatívumokat.

A gyertyákat megadott időben szenteljük, és megfelelő környezetben tároljuk, hogy hatásuk legerősebb legyen a mágiák befolyásához. A mágikus, kötések, oldások, varázslatok, mindenképpen Ön előtt zajlik, ezzel is kiemelve az elvégzett munka hitelességét. Otthon elvégezendő feladatokat, tanácsok adunk. Minden esetben személyre szabott, írásos anyagot készítünk holdfázist követően.

A a woodoo babás kötéseknél általunk készített és beavatott személyre öntött, viaszbabát használunk.

Elsőként vezettük be az első alkalommal ingyenes alapjóslást, felmérést, tanácsadást: személyesen eldöntheti, hogy bízik-e bennünk! Nagyon fontos a diszkréció, figyelemmel kísérjük, hogy ügyfeleink adatai kérése és személye senkinek, semmilyen helyzetben, ne legyenek hozzáférhetőek.

Feltett életcélom, hogy ezt a segítséget magas színvonalon leghatékonyabb sikerrel exkluzívan végezzük. Szertetel várjuk, hogy az ön gondjait is megoldjuk.


Keressen bizalommal, készséggel segítünk!

minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

freestat.hu