Főoldal Meditáció Sikermágia

Meditáció - a jósok és jósoltatók segítségében

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

Jósok és angyalok

Jósokkal

 


 

Őrangyalidézés, meditáció, agytréner!

A meditáció segítségével egy csodálatos, kikapcsoló, alfa állapothoz hasonló, rendkívül kellemes élményben lehet része. Nagy sikerrel alkalmazzuk a meditációs zenés szövegek legérdekesebb változatait, amelyek hanganyagjai sok éves munkánk gyümölcse. Itt kívánjuk megemlíteni, hogy sajnos ezeket nem árusítjuk, csak nálunk halhatóak egy kimondottan erre készített helységben.

Hatása a szokottnál sokkal sikeresebb, hiszen stúdiónk a föld anya segítségét élvezi, az oldalfalakon. Régen a boszorkányok és a woodoomesterek földbevájt kunyhókban éltek és végezték munkájukat, rendkívül nagy sikerrel. Stúdiónk modern építészet de a földbevájtság hagyományait figyelem bevéve készült! A mágia és a meditatív ellazulás nagyon fontos része a földelem. Fontos hogy a helyiség szentelt környezetű legyen és a lecsapódó negatív hatású szellemektől és energiáktól rendszeresen tisztított. Ennem megfelelően naponta gondoskodunk a tisztitásról, ártó démonok eltávolításáról.

Mivel egy ilyen környezett kiépítését sikeresen megvalósítottuk, rendkívül egyszerű az angyal illetve akár az őrangyal idézése. Meditáció útján kapcsolatfelvétel is lehetséges vele. Minden embernek van őrangyala, itt az ideje, hogy megismerje.

Az ellazulásnak rendkívül fontos szerepe van a fények -és impulzusoknak. Ezt egy Amerikában kifejlesztett módszer segítségével végezzük: Ön lefekszik egy kényelmes meditációs ágyra, kap egy háromdimenziós szemüveget és egy fejhallgató. A kellemes aromaterápiával illatozó helységben a háromdimenziós színes fényhatások segítségével az erre kifejlesztett különleges zene összhatása, bátran állítom, egy fantasztikus fényutazást eredményez. Rendkívül kellemes érzés, kedvenceim, közé tartozik. Sikereket értünk már el stressz, -depresszió, -kimerültség, és álmatlanság okozta problémák esetén, és nem utolsó sorban, koncentráció javítása-tanulás elősegítése tekintetében is. Belső negatív energia megtisztítás, -rendkívül erős rontás megszüntetésében is hatékony

Meditáljon és lazuljon el!

Találkozzon őrangyalával! Vegyen részt egy fényutazásban.

Szertettel várjuk! Próbálja ki!


 

Angyal jósok

freestat.hu

minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail