Főoldal Meditáció Sikermágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

 

 

Kártyajóslás közben

Horoszkóp

Jóslások - Különféle jóslás módszerek

Kártyajóslás

Többféle kártyából életutat mutatunk: a legújabb technikákkal és kirakási modszerekkel, saját rezgései alapján, feltárjuk az
Önt érintő kérdéseket, a lehetö legpontosabban igyekszünk rá válaszolni.


Hit the jackpot - Gambling luck

Once you ponder trying your luck on the net playing cardgames like blackjack, poker or slot machines, good old Aussie pokies you might consider asking for advice. Feel free to ask for suggestion which gambling site to play at for real money.


 

Szerelmi kártyajóslás

A legmodernebb valamint az ősi kirakási módszerek segítségével speciális szerelmi kártyával válaszolunk kérdéseire. Útmutatást kaphat a jelenlegi és jövőbeni szerelmi életében érdekes kérdésekben. A kártya megmondja, hogy kapcsolatának van e jövöje, érdemes e szerelmet kötni vagy oldani!


Kristálygömb

Az igazmondó kristálygömb megmutatja a jövőjét. Az igazmondó kristálygömb medikus környezetben feltárja jövőjét.
Egy régi őshonos módszerről beszélünk, nagy koncentrálást és nyugalmat igényel. Ennek ellenére a jövőbeni utat kifürkészi és kiszűri a negatív helyzeteket, utat mutat a helyes jövő felfedezéséhez.

Viaszöntés

Viaszöntés-sel megállapítható a jelenlegi élethelyzete és egyébb kötöttségei. Köztudat, hogy a viasz az egyik legrégebbi jóslási módszer. A gyertya viasza felszentelt vízbe csepegtetve választ ad kérdéseire. Viaszból olvashatók az ellenség és a szeretővel kapcsolatos kérdések, a pénzzel s szerencsével kapcsolatos dolgok. És nem utolsó sorban, jövőképeket kaphatunk sorsunkról..

Inga­jóslás

Feltett kérdéseire választ kaphat az inga segítségével. Akár telefonon is szerelmi kérdéseiben és rontással kapcsolatban felvilágosítást adunk az inga segítségével. Az inga segítségével nyers papírra írt kérdésekre feltett válaszokat kaphatunk. Az inga igen, és nem választ tud adni, függőleges és vízszintes mozgás segítségével. A kérdésnek minden esetben egyértelmű igen vagy nem válaszra kel utalnia.
Szerelmi ügyekben az erre specializált rózsakvarc köböl készült ingát használjuk. Az elvégzett mágia sikerességét is ingával ellenőrizzük ön előtt. Ezzel is megbizonyosodhat a sikerről, a végzett mágia hatásáról! A kézzel fogható látványos eredmény melyet az inga mutat, további hitet és segítséget ad.

Angyaljóslás

Az angyalok létező lények, rendkívüli nagyhatalommal rendelkeznek. Oltalmaznak, békét teremtenek és irányítanak. Bármikor kérheted az őrangyalod segítségét. Meditáció segítségével megidézzük. Választ találsz a feltett kérdésekre. Szívesen segítünk!


Tenyérjóslás

A tenyér vonalai változóak, mint az életed. Tenyeréből is feltárjuk jövődet, elemezzük sorsát!
És nem utolsó sorban, nálunk tapasztalhatja a jóslás egyéb fajtáit és módszereit, haladó korunk és régi hagyományaink ötvözésében: álmok és babonák fejtése elemzése!


minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jóslás ingával


freestat.hu