Főoldal Meditáció Sikermágia

 

Klikk a gombra,ingyenes Skype hiváshoz.

 

Horoszkóp

Az újságokban olvasható horoszkópok csak nagyvonalakban adnak segítséget. Ismerje meg személyes horoszkóp képletét: csillagjóslással elkészítjük Önnek. A csillagok, bolygók, a nap és a hold megmondja a tudományos jövőt. Ez a jóslási forma bizonyul a legtudományosabbnak.

A horoszkóp készítése során elemezzük a személyiségét, várható anyagi helyzetét és felhívjuk figyelmét a lehetőségek megkeresésére. Születésékor esetlegesen kialakult betegségi hajlamait ismertetjük Önnel.

Feltárjuk jelen és jövőbeni szerelmi helyzetét, segítünk a gyermektervezésben. Rámutatunk a fontos életeseményekre. A személyre szabott asztrológiai horoszkóp elkészítésében nagyon fontos az év, hónap, nap, óra, perc.

E nélkül pontos bemérés lehetetlen. Programunk az életeseményeit taglalva állapítja meg jövőjét. Ismerje meg a jövőt, élje meg a pozitív változásokat, kerülje el az élet rossz eseményeit, aknázza ki lehetőségeit.


Holdhoroszkóp

A modern asztrológiai tudomány szerint életünkben, nem csak a bolygok, a hold is jelentőségteljes szerepet tölt be! Ennek a figyelembevételével még pontosabb képet kaphat jövőjéről. Évek óta alkalmazzuk már a holdhoroszkópot, kiemelkedő sikerrel.

Például ara is választ ad a hold melyik napon mit érdemes és mit nem nem érdemes életünkben tenni. (egy szerelmi találkának pontos időpontbeli megállapítása döntő lehet a hold figyelembevételével., egy üzlet kezdete egy tárgyalás időpontja jelentősen befolyásolja anyagi javainkat. ). De természetesen ezt talizmánokkal, amulettekkel fokozhatjuk még. Próbálja ki, sikeres lesz!


Horoszkóp 2009 Horoszkópkészítés
minden, ami jóslás, jövendölés és jövő - szerencse, netán balsors - e-mail

 


 

 

 


 

freestat.hu